Peace of Christ (PCC) Hand in Hand Nkoranza – Ghana

Hartelijk welkom op de website van de Peace of Christ Community (PCC) – Hand in Hand  in Nkoranza, (Brong Ahafo Region), Ghana.
U kunt hier veel informatie vinden over onze unieke leefgemeenschap voor in de steek gelaten kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke of een meervoudige beperking, afkomstig uit heel Ghana.

 

Geregeld verschijnt er een nieuw verhaal over het wel en wee van de Community in de rubriek Alberts Corner. Er is veel handige informatie te vinden over onze Gastenverblijven, waar u het gehele jaar door van harte welkom bent. U kunt desgewenst heel gemakkelijk via ons contactmailadres reserveren. Ook geven wij veel nuttige info voor aanstaande Vrijwilligers. Verder is er veel informatie over de sieraden en andere Producten uit onze Beschutte Werkplaats, producten die in Ghana in de shop te koop zijn, maar die u eveneens en gemakkelijk via een speciaal mailadres kunt bestellen. Natuurlijk kunt u hier ook lezen hoe u het werk van onze Community incidenteel of structureel kunt ondersteunen (bijv. via Sponsoring of Giften). Wij bieden u verder graag veel algemene Info over de Community aan en tenslotte wordt iedereen van harte uitgenodigd om een reactie in het Gastenboek achter te laten, wij stellen alle reacties zeer op prijs!

 

Wij danken u hartelijk voor uw interesse voor onze Peace of Christ – Hand in Hand Community.

Nieuwste Alberts Corner

  • Het wordt weer Pasen 9 april 2017 Het lijkt nog maar zo kort geleden dat wij het kerstfeest vierden en toch zijn wij inmiddels alweer een heel eind op weg naar Pasen 2017.
  • Enkele leuke berichten uit PCC 10 maart 2017 Vandaag informeer ik alle lezers van deze rubriek graag weer over enkele interessante en leuke recente ontwikkelingen in PCC.

Bewoners zonder sponsor

Deze kinderen, die voor de rest van hun leven in de gemeenschap wonen en leven, zoeken nog sponsors of deelsponsors. Klik op de foto voor meer informatie

Werkplaatsjongeren zonder sponsor

Deze jongeren van de beschutte werkplaats zoeken nog sponsors of deel sponsors. Klik op de foto voor meer informatie